fbpx
WERK MET MIJ

01. schrijven

Heb jij talloze geweldige ideeën, maar krijg je ze met moeite op papier? Worstel jij eindeloos met het creëren van een stevige zinsopbouw, het kiezen van de juiste woorden en het formuleren van foutloze teksten? Laten we samenwerken! Op basis van een interview van maximaal 45 minuten – telefonisch of via Zoom – schrijf ik jouw webteksten in een handomdraai. Vervolgens nemen we je gloednieuwe teksten in de feedbackronde samen door. Maak hieronder meteen een afspraak. Prijs: v.a. €450,- ex. btw.

02. REDIGEREN

Is schrijven voor jou geen probleem, maar heb je geen zin of tijd om je te verdiepen in grammaticale details of een pakkend tekstritme? Ik kijk jouw teksten met veel liefde voor je na. Hier en daar voeg ik woorden toe, gooi ik zinnen om of schrap ik onnodige alinea’s (kill your darlings, baby!). Het resultaat? Een vloeiende, foutloze tekst met een ijzersterke kern. Benieuwd of ik ook jouw tekst volledig onder handen kan nemen? Stuur me een mailtje en ik kijk wat ik voor jou kan betekenen. Prijs: €80,- ex. btw per uur.

03. WORKSHOP

Is schrijven niet jouw sterkste kant, maar wil je je graag bewuster bezighouden met taal? Doe mee aan de Workshop Aantrekkelijk Schrijven. Leer op een ongedwongen, laagdrempelige manier de do’s en don’ts van het schrijven en ontdek hoe je jouw teksten in één klap aantrekkelijk maakt voor de juiste doelgroep. Door middel van simpele schrijftips laat ik jou op een luchtige manier zien hoe je een krachtpatser van een tekst schrijft in een passende tone of voice. Prijs: €139,- ex. btw.

04. DT CRASH COURSE

Schrijf je dat met een d of een t? In de DT Crash Course – een interactieve taaltraining via Instagram Stories – duik je in de wereld van de d’s en t’s. Zo leer je vertrouwen op je grammaticale kennis, doorbreken we samen het dt-foutentaboe en train je ondertussen keihard je dt-spier. Want laten we wel wezen: het middelbareschooltijdperk ligt alweer even achter je. Kortom, tijd voor een opfriscursus vol quizmomenten en gifjes. (Echt héél veel gifjes. I’m obsessed.) Prijs: €27,50 incl. btw.

05. Inspiratiesessie

Behoefte aan een duwtje in de juiste (schrijf)richting? Tijdens de online Inspiratiesessie gaan we samen aan de slag met je schrijfstijl. Van tevoren deel je een blog of andere tekstideeën met mij. In een videocall van een uur sparren we over je tekst en laat ik je zien waar de verbeterpunten en kansen liggen voor je opzet, inhoud en schrijfstijl. Je krijgt direct toepasbare schrijftips en van je blog of tekstidee maken we een stevige opzet waar je op eigen houtje mee verder kunt. Prijs: €99,- ex. btw.

06. SchrijfBOOST

Jij bent freelance tekstschrijver (box!), maar hebt het gevoel dat je constant hetzelfde trucje uitvoert. Je komt rond van je schrijfwerkzaamheden, maar of het je ook echt nog steeds voldoening geeft…? Geen zorgen, laat mij je helpen! Boek een Schrijfboost, dan kijken we samen waar de verbeterpunten en kansen liggen. Na deze boost heb je een hoop fijne handvatten en praktische schrijftips verzameld, zodat je straks weer teksten schrijft waar je blij van wordt en trots op kunt zijn. Prijs: €99,- ex. btw. 

Testimonial

Het is zo fijn en verhelderend als iemand met je meedenkt en het vervolgens goed onder woorden weet te brengen.

Diñorda Kuwas, DK Coaching
© 2018- Linda Roos & Media