Services

01. schrijven

Heb jij talloze geweldige ideeën, maar krijg je ze met moeite op papier? Worstel jij eindeloos met het creëren van een stevige zinsopbouw, het kiezen van de juiste woorden en het formuleren van foutloze teksten? Laten we samenwerken! Op basis van een telefonisch interview (max 30. minuten) schrijf ik jouw webteksten in een handomdraai. Neem contact met mij op om een (telefonische) afspraak te maken.

02. REDIGEREN

Is schrijven voor jou geen probleem, maar heb je geen zin of tijd om je te verdiepen in grammaticale details of een pakkend tekstritme? Ik kijk teksten met veel liefde voor je na. Hier en daar voeg ik woorden toe, gooi ik zinnen om of schrap ik onnodige alinea’s (kill your darlings, baby!). Het resultaat? Een vloeiende, foutloze tekst met een ijzersterke kern. Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem dan contact met me op.

03. WORKSHOPS

{COMING SOON}

Is schrijven niet jouw sterkste kant, maar wil je je graag bewuster bezighouden met taal? Leer op een ongedwongen, laagdrempelige manier de do’s en don’ts van het schrijven en hoe je jouw teksten in één klap aantrekkelijk maakt voor de juiste doelgroep. Door middel van simpele tips leer ik jou op een luchtige manier hoe je – met een beetje extra liefde – een krachtpatser van een tekst schrijft.

Testimonial

Het is zo fijn en verhelderend als iemand met je meedenkt en het vervolgens goed onder woorden weet te brengen.

Diñorda Kuwas, DK Coaching
© 2018- Linda Roos & Media