fbpx
Selecteer een pagina
OVER MIJ
OVER MIJ

Mijn naam is Linda. Ik ben zelfstandig tekstschrijver en los complexe taalkwesties voor je op.

Toen ik een klein meisje was, kroop ik al achter de computer van mijn vader om het mooiste proza te schrijven (“Op de schomel zitten vind ik luek”). Als puber en gigantisch Harry Potter-fan richtte ik me op het schrijven van fanfictie. Schrijven was en is wat ik altijd al het liefst deed.

Pas tijdens mijn studie Media & Cultuur bedacht ik dat ik van schrijven mijn werk wilde maken. Geen idee hoe, want toen ik na mijn master Comparative Arts and Media Studies afstudeerde (2013) lagen de banen bepaald niet voor het oprapen.

Daarom besloot ik kopjes koffie te drinken met mensen die een succesvolle carrière hebben. Dat bleef niet bij koffie drinken alleen: ik maakte er interviews van, die ik weer publiceerde op mijn eigen blog (droombaan.net).

Dit zorgde voor de nodige media-aandacht, terwijl ik tegelijkertijd mijn netwerk kon uitbreiden. Daarnaast had ik talloze (bij)baantjes om mezelf te kunnen onderhouden, van cateringhulp tot store manager.

Na anderhalf jaar ploeteren was daar het moment: ik werd ontslagen bij mijn huidige bijbaan. Hoera! …Huh? Ja, dit ontslag was het beste wat me had kunnen overkomen: een paar weken later kwamen er vanuit mijn netwerk verschillende verzoeken om samen te werken.

Zo is het balletje gaan rollen en het balletje rolt – na drieënhalf jaar – nog altijd gestaag door.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem contact met me op!

Testimonial

Ik heb dankzij Linda’s tips handvatten om mijn website met frisse moed en zin aan te pakken.

Anoesjka Minnaard, A.M. Minnaard Fotografie
Fotocredits: Carly Wollaert (header)

en Prisca Visser

© 2018- Linda Roos & Media

Fotocredits: Carly Wollaert (header) en  Prisca Visser