Klanten

Bij Bizzy Beezz Agency hou ik mij als freelance copywriter bezig met diverse schrijf -, redigeer -en vertaalopdrachten.
bizzy-beezz.com

Creative Women Collective is een platform voor vrouwen in de creatieve sector. Voor CWC schrijf ik over ondernemen.
thecreativewomencollective.com

Digitale Drukte is een online marketingbureau. Voor Digitale Drukte heb ik de webteksten geredigeerd en (deels) herschreven.
digitaledrukte.nl

 

De FoutenFabriek helpt particulieren en ondernemers positief naar fouten kijken. Voor De FoutenFabriek redigeer ik blogs.
foutenfabriek.org

Jasper Alblas maakt afvallen en gezond leven leuk en makkelijk. Voor Jasper Alblas schrijf ik blogs over gezonde voeding en afvallen.
jasperalblas.nl

Op mamagoeshere.nl heb ik diverse teksten geschreven over kindvriendelijke vakanties in verschillende landen.
mamagoeshere.nl

 

Voor het Utrechtse online communicatiebureau MOSOM doe ik diverse opdrachten: van productteksten schrijven voor bol.com tot het vertalen van de website van ETTU.
mosom.nl

Als online redacteur bij DeOndernemer.nl plaats ik relevant ondernemersnieuws uit regionale kranten en schrijf ik stukken over diverse ondernemers.
deondernemer.nl

Voor PrivaZorg heb ik uiteenlopende opdrachten gedaan, zoals het redigeren van het magazine en het schrijven van webteksten en informatiekaarten.
privazorg.nl

 

Stichting Urban Resort ontwikkelt en beheert broedplaatsen. Op regelmatige basis vertaal ik diverse content, waaronder nieuwsbrieven en berichten op social.
urbanresort.nl

Wianda Bongen is een Destination Love & Wedding Photographer en creëert Emotional Storytelling. Ik heb zowel de Nederlandse als Engelse teksten geredigeerd en (deels) herschreven.
wiandabongen.com

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSaveSaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSaveSaveSave